Od svih ovih tekućina šta sam naveo u prijašnjim postovima:
Dark Usa Mix(16mg)
Coffee(16mg)
Desert(Desert ship)(16mg)
Vanilla(16mg)
T5(555)(16mg)
...Cigar Cubano(16mg)-mi je za sada najsličniji duhanu kojeg sam dimio(a dimio sam dosta jak duhan kada sam prestao sa cigaretama),neznam ko je probao taj je i osjetio tu jačinu u pari koju povlaći u sebe.Početnici(a tu spadam i ja),ako želite prestati pušiti,da vam što manje dođe želja za cigaretom ili duhanom ako ste ga motali...probajte ovo.Ne piše bezveze("Cubano-Cigar Flavour E-Liquid from DeKang is one of the strongest tobacco flavours on the market.")
Kada uvlaćiš tu gustu i jaku(dosta jaku) paru u sebe na prvi tren osjetiš,a neznam,dim,kao dim duhana bez okusa i mirisa kako ti "lagano" para grlo...nakon malo dužeg parenja ipak negdje u daljini osjetiš nešto slabo,lagano,slatkasto(kao kap,dvije,na cijelu boćicu...karamele),a i laganu slatkoću na jeziku što i nije loše naspram jaćini tog,meni finog i jakog okusa duhana uz puno pare.
Eto pario sam ga cijeli dan i meni dobar,jako dobar,baš zbog te jačine u toj pari i tom okusu koji me jako podsječa na duhanski dim.Kasnije,pred kraj sam malo ubacio Chocolate 11mg,malo se razblažilo,dobio fin okus čokolade ali i dalje dosta jako ali fino i ukusno za parit.
...Chocolate 11mg-a šta reći,fino,blago,okus čokolade,baš fini okus,slatkasto lagano i ugodno za parit...daje dosta pare i može se parit dugo,meni nije dosadilo tako brzo.Ko voli Čokoladu neka proba,nije prejaka aroma čokolade,meni baš taman...za ljubitelje čokoladnih okusa...super.