| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 08 svi 2013 23:33 |
|
|
flux je napisao: kolicine nikotina u gotovim e-tekucinama su zanemarive.....  Bas i nisu zanemarive. Malo pogledaj koliko jedna cigareta ima nikotina i to pomnozi sa kutijom. A onda pogledaj koliko nikotina ima u jednom mililitru tekucine i koliko podudlaš kroz dan. Negdje na netu sam nasao tocan izracun, ali se ne sjecam gdje. A mislim da se jos uvijek nezna koliko tocno nikotina ostane u organizmu od cigarete, a koliko od tekucine.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 09 svi 2013 16:31 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 09 svi 2013 16:58 |
|
|
|
Moze se krepat i od previse popijene vode. Ali to ne znaci da je voda stetna za zdravlje. Stvar je samo u kolicini.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 09 svi 2013 18:19 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Lis je napisao: flux je napisao: kolicine nikotina u gotovim e-tekucinama su zanemarive.....  Bas i nisu zanemarive. onda sam se ja od davno trebo otrovat kolko mi je tekucine zavrsilo u ustima, a da ne pricam kolko se upilo kroz kozu na rukama prilikom natakanja i pretakanja.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 19 pro 2013 20:41 |
|
|
E-CIGARETE VAS NEĆE SPASITI Iako nema kancerogenih tvari, nikotin značajno pojačava rizik za razvoj aterosklerozehttp://doktor.jutarnji.hr/e-cigarete-va ... e/1148325/Istraživanje dr. Chi-Ming Haia.... Ajme pa koliko to doktora istažuje ovo..., ali bitno je da su navedene e-pljugice..., svako malo doziraju takve članke...ne bi li nas i svekoliki živalj podsjetili na "štetnost".....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 19 pro 2013 22:52 |
|
|
Sappy je napisao: E-CIGARETE VAS NEĆE SPASITI Iako nema kancerogenih tvari, nikotin značajno pojačava rizik za razvoj aterosklerozehttp://doktor.jutarnji.hr/e-cigarete-va ... e/1148325/Istraživanje dr. Chi-Ming Haia.... Ajme pa koliko to doktora istažuje ovo..., ali bitno je da su navedene e-pljugice..., svako malo doziraju takve članke...ne bi li nas i svekoliki živalj podsjetili na "štetnost"..... ne znam zakaj si stetnost stavio pod navodnike!? mislis da parenje nije stetno za organizam? ak tak mislis onda si u debeloj zabludi. a kaj se tice clanka..... jebote dao mi je puno toga za razmisljanje...... mislim da od sutra prestajem parit!!!
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 19 pro 2013 23:06 |
|
|
Flux jel ti to analiziraš mene ili članak... Uostalom ja sam ti u zabludi više-manje u svemu, zato i koristim e-cigaretu.., zato sam prije i puštio analogne, a vjerojatno sam i u debeloj zabludi što se tebe tiče.... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 19 pro 2013 23:21 |
|
|
odvojeno je di sam se obratio tebi, i di sam komentiro clanak 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 19 pro 2013 23:36 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
flux je napisao: a kaj se tice clanka..... jebote dao mi je puno toga za razmisljanje...... mislim da od sutra prestajem parit!!!
Svi smo uz tebe i podržavamo te.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH) Postano: 20 pro 2013 01:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ma jebo jutarnji koji je u vlasnistvu dinastije Rothschild i pise tocno sto njima odgovara. A tu je i ˝novinar˝ Davor Butkovic koji po normi pise bljuvotine dva puta tjedno. Nadam se da ga bar dobro placaju za to.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |