| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 17:09 |
|
|
hypno je napisao: pozdrav svima...presao sam na parenje prije tjedan dana i imam sljedeci problem...prva tekucina koju sam kupio je dekang 16 mg doff,pario sam par dana i imao uzasne mucnine i bolove u trbuhu,mislio sam da mi je doza nikotina prejaka,pa sam uzeo od 6mg mint okus,ali opet ista stvar...kad prestanem pariti nakon par sati mi se smiri mucnina...e da uzeo sa ego ce7 1300 mAh... viewforum.php?f=26
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
i_sneky
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 20:54 |
|
|
Ja imam jace glavobolje. Da l I to moze biti od tecnosti. Ne bih da odustajem, al bas bolno Ayaz Paša je napisao: jednom sam kupio Dekang tekućinu, ne sječam se više koja aroma je bila, 24mg nikotina..povukao sam par dima i imao sličan osječaj. Od jedne druge tekućine (čisti VG) sam se izrigao (tu bi sad trebao ići onaj smajl šta koluta očima i riga)..tako da nije pravilo da je PG razlog za tvoju mučninu. Baza tekućine je bitna, da je bez mirisa i okusa. I naravno aroma.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 21:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
i_sneky je napisao: Ja imam jace glavobolje. Da l I to moze biti od tecnosti. Ne bih da odustajem, al bas bolno
Promjeni tekućinu i malo smanji nikotin, i ono što se uvijek govori: popiti barem litru vode dnevno
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 21:56 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
@i_sneky jbg, previše doziraš  smanji nikotin..treba istraživat..kako sa cigaretama tako i sa tekućinama. Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
i_sneky
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 22 pro 2013 11:58 |
|
|
hvala vam svako. za vodu nisam znala. ja sam grozan pusac, od 1.5 do 2 pakle I uzela sam svega 9 mg Flavour Art, a sinoc sam ubacila i 0 mg. sada cu videti, jer se baterija nocas punila. pisem svakako. jos jednom hvala. Mozda manjak nikotina.... spavle je napisao: i_sneky je napisao: Ja imam jace glavobolje. Da l I to moze biti od tecnosti. Ne bih da odustajem, al bas bolno
Promjeni tekućinu i malo smanji nikotin, i ono što se uvijek govori: popiti barem litru vode dnevno
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 22 pro 2013 13:34 |
|
|
A može bit da je ta glavobolja ustvari od manjka nikotina. Prije par godina kad sam prestao pušit duhanske,dva tjedna sam imo takve glavobolje da je to bilo za popiz...  Možda da uzmeš koju tekućinu od 18mg pa vidiš razliku.
|
|
 |
|
 |
|
hypno
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 22 pro 2013 14:46 |
|
|
Ayaz Paša je napisao: jednom sam kupio Dekang tekućinu, ne sječam se više koja aroma je bila, 24mg nikotina..povukao sam par dima i imao sličan osječaj. Od jedne druge tekućine (čisti VG) sam se izrigao (tu bi sad trebao ići onaj smajl šta koluta očima i riga)..tako da nije pravilo da je PG razlog za tvoju mučninu. Baza tekućine je bitna, da je bez mirisa i okusa. I naravno aroma.
Sent from my Motorola using Tapatalk2 di u Zagrebu ima za kupit bazu bez okusa i mirisa...
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 22 pro 2013 15:24 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
 |
|
 |
|
maurizzio
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 23 sij 2014 16:00 |
|
|
maska je napisao: ...imam slicno iskustvo ali sam nakon okretanja i prevrtanja shvatila da: -mi otpori grijaca trebaju biti od 1.5 do max. 2.0 ohma -da je voltaza najvise do 3.8 -udio nikotina manje od 18mg -da mi PG ne odgovara
inace su mi hangsen tekucine najbolje od svih a uzimam ih u verziji samo VG i doma ih razrijeđujem sa PG /na 30ml dodam 5ml PG/
sad,kad sama mixam,omjeri VG/PG krecu oko 70/30 za VG nikakve vode ni votke jer je meni zlo od toga... u apoteci kupi cisti VG i malo razrijedi mix... ja sam parila i cisti VG da skuzim kaj mi pase a kaj ne...
a ako si slucajno sve to probao iz novog mizera...onda slijedi pranje i prematanje grijaca...
isla sam gledati ti uzeo 80%PG+20%VG ..uf...mozda ti fakat taj PG radi smetnju!? Meni se isto desava sve dok ne nakrcam glicerin(VG) malo mi se okrece zeludac..znaci da ovo razrjedjivanje nije frka nikakva u smislu trovanja..10ml Dekang 24nic pomjesam isto toliko glicerina i onda mi je tek ok??
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 23 sij 2014 16:13 |
|
|
|
Ja osobno nebi nikad sa FT uzimao tekucine ili nesto sto bi konzumirao. Jedno je uzet jeftin mod ili atty, al tekucinu nikako. Od kad se naruci pa dok oni posalji... pa jos dok stigne, prode mjesec i vise dana, a paket prode ko zna koliko drzava, promjena u klimi i temperature... a i ko zna kako se to skladisti kod njih. Ja ne bi.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |